Description
Păreri Shilajit de la specialiști și farmaciști
@zestoshilajit1 Experimentele Mele cu Zesto Shilajit: Rezultate Surprinzătoare! 🔬✨ #TransformareaMea #ZestoShilajit #Shilajit #shilajitbenefits #shilajitromania ♬ original sound - ZestoShilajit
@medicina.naturista #shilajit #shilajitzesto #shilajitbenefits #shilajitromania #shilajitenergy #sanatatementala #sanatateafemeii #sanatate #suplimentenutritive #suplimentealimentare #mariusmaka #mariusmaka24 #mariusmaka2 #despremednaturista #invatamnaturist #sfaturinaturiste ♬ sunet original - Medicina Naturista
@gozesto Descopera beneficiile shilajitului autentic! 🏔️ #shilajit #shilajitromania #shilajitbenefits ♬ original sound - gozesto
Când te-ai trezit ultima dată cu adevărat fresh? Începe-ți ziua cu o putere mare de concentrare și energie pentru tot ceea ce ți-ai propus.
Certificate
Ești de neoprit cu Shilajit
Supranumit „nectarul zeilor”, această rășină este 100% naturală și te ajută să îți reîncarci atât spiritul, cât și trupul. Simte energia pură care îți inundă fiecare celulă, oferindu-ți claritate mentală și eliberare de stres.
- Întărește-ți imunitatea
- Scapă de stres
- Bucură-te de mai multă concentrare
- Somn odihnitor în fiecare noapte
- Crește-ți nivelurile de energie
- Accelerează-ți metabolismul
- Obține o piele mai fină și radiantă
- Obține păr strălucitor și unghii puternice
- Sporește-ți libidoul și fertilitatea natural
Zesto Shilajit pentru putere și armonie interioară.
Cum se folosește?
În pachetul Zesto Shilajit vei găsi recipientul Zesto Shilajit și o lingură dozatoare din oțel inoxidabil.
Folosește lingura din cutie pentru a lua 500mg de Shilajit, în fiecare zi, înainte de mic dejun, dizolvat în băuturi calde precum ceai, lapte sau cafea.
Depozitare
Pentru a te bucura de toate beneficiile produsului, depozitează-l într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Întrebări frecvente
Shilajit este o substanță naturală puternică și foarte căutată pentru beneficiile sale. Se găsește în regiunile muntoase din Himalaya și în alte zone de mare altitudine din întreaga lume. Acest compus remarcabil se formează de-a lungul secolelor prin descompunerea lentă a materiei vegetale și a mineralelor, rezultând o substanță densă, asemănătoare rășinii, bogată în acid fulvic, vitamine, minerale și antioxidanți.
Cunoscut pentru culoarea închisă distinctă și textura lipicioasă, Shilajit oferă o multitudine de beneficii pentru sănătate care răspund unei game largi de obiective de sănătate.
Procesul nostru de purificare aderă la vechea tehnică ayurvedică. Mai întâi, rășina crudă Shilajit este spălată meticulos în apă, apoi filtrată pentru a îndepărta orice impurități insolubile.
Ulterior, substanța filtrată este expusă la lumina directă a soarelui pentru concentrare. În timpul procesului de încălzire, se dezvoltă un strat cremos, care este îndepărtat cu grijă de 3-4 ori pentru a obține Shilajit pur și natural.
Înainte ca Zesto să ajungă la tine este supus unor teste riguroase. Shilajit-ul nostru original este certificat prin standardul de siguranță alimentară HACCP. Testăm fiecare lot pentru: Autenticitate, Puritate, Metale grele, Bacterii dăunătoare.
Fiecare borcan de Zesto Shilajit are un sigiliu de siguranță și un număr LOT pentru a te asigura că primești de fiecare dată un produs de cea mai înaltă calitate.
Shilajit funcționează datorită amestecului bogat de nutrienți într-o formă care este ușor asimilată de organism. Când este consumat, aceștia sunt preluați rapid de țesuturile corpului, îmbunătățindu-le funcțiile și inducând starea generală de bine.
Acest proces de absorbție înseamnă că organismul tău beneficiază rapid de toate proprietățile hrănitoare ale Shilajit, susținând vitalitatea, tonusul și sănătatea.
Majoritatea consumatorilor noștri au raportat o creștere a rezistenței și a nivelului de energie după doar primele 10 zile de utilizare.
Pentru a te bucura de efect sporit, consumă 1 porție de rășină a câte 500mg Shilajit pe zi, timp de 6-8 săptămâni. Poți crește gradual la două porții a câte 500 mg pe zi, dar nu mai mult de 1 gram zilnic.
Shilajitul are un gust aparte, adesea descris ca fiind amar și puțin picant, cu note de pământ. Se poate simți și o ușoară notă sărată grație bogăției de minerale și acid fulvic pe care le conține. Însă gustul specific al Shilajitului poate varia în funcție de proveniența și puritatea sa, dar în general, este recunoscut pentru aroma sa intensă și complexă.
Deși gustul poate fi considerat destul de intens, este adesea consumat pentru beneficiile sale asupra sănătății, mai degrabă decât pentru gustul său. Gustul Shiljat poate fi îmbunătățit amestecându-l cu ceai de mentă sau de fructe și puțină miere.
După preferințe, Shilajit se poate dizolva în apă, ceai, cafea, pentru a îi atenua gustul, dar a căror temperatură să nu depășească 39°C.
Cu siguranță! Zesto Shilajit este un superaliment versatil care se potrivește bine cu multe alte suplimente. Amestecându-l într-un smoothie cu ingrediente precum spirulina, semințe de chia și fructe de pădure goji sau în ceaiul verde de dimineață cu un strop de turmeric, poate crește valoarea nutritivă.
Datorită calităților sale adaptogene, Shilajit poate spori avantajele altor alimente bogate în nutrienți, făcându-l o alegere excelentă pentru rutina ta de sănătate.
Shilajit, atunci când este obținut în mod autentic și consumat în dozele recomandate, este în general considerat sigur pentru majoritatea persoanelor. Este întotdeauna esențial să urmezi recomandările și instrucțiunile producătorului pentru beneficii și siguranță.
Cu toate acestea, ca orice supliment, asigură-te că ai procurat un produs de înaltă calitate. Zesto Shilajit este un produs premium certificat național și internațional. Fiecare lot este supus unor testări riguroase în laborator Eurofins, lider mondial în analize microbiologice.
Deși Shilajit este bine tolerat de mulți, este întotdeauna o idee bună să începi cu o doză mai mică și să observi modul în care corpul reacționează.
Unii consumatori preferă să-l ia cu alimente pentru a optimiza absorbția și pentru a minimiza orice disconfort potențial. Așa cum este cazul oricărui supliment sau schimbare alimentară, se recomandă să consultarea medicului, mai ales dacă iei medicamente sau ai probleme de sănătate existente.
Deși Shilajit este sigur pentru consum de către majoritatea adulților atunci când este utilizat în mod corespunzător, există anumite măsuri de precauție. Femeile însărcinate sau care alăptează sunt sfătuite să solicite sfatul medicului din cauza deficitului de studii despre Shilajit în aceste perioade sensibile.
Persoanele cu tulburări legate de fier, cum ar fi hemocromatoza, ar trebui să utilizeze Shilajit cu precauție, deoarece conține în mod natural fier. Deoarece Shilajit poate avea un efect de scădere a tensiunii arteriale, persoanele cu tensiune arterială scăzută sau cei care iau medicamente pentru tensiune arterială ar trebui să-l folosească cu prudență. De asemenea, se recomandă întreruperea tratamentului cu Shilajit înainte de a fi supus oricărei proceduri chirurgicale.
Reacțiile alergice la Shilajit sunt mai puțin frecvente, dar vigilența față de simptome este importantă și trebuie solicitat sfatul medicului dacă apar reacții adverse. Cei care iau medicamente, în special pentru diabet sau tensiune arterială, ar trebui să se consulte un medic pentru a evita posibilele interacțiuni medicamentoase.
Compoziția rășinei Shilajit constă în:
- 65-80% minerale,
- 20-35% materie organică
- 60 de macro- și microelemente
- O gamă largă de vitamine (A, E, B1, B2, B3, B6, B12, C)
- Aminoacizi esențiali și neesențiali
- Acizi grași mononesaturați și polinesaturați
- Seleniu
- Fosfolipide
- Acid humic
- Acid fulvic
Acesta este un fitocomplex eficient. Este bogat în minerale esențiale sub formă ionică, inclusiv magneziu, calciu, fosfor, fier și altele.
Shilajit, în mod natural, se găsește în picături rășinoase a căror grosime variază în funcție de temperatură. Transformarea în alte forme, cum ar fi pulbere sau tablete, implică procesare și aditivi suplimentari, inclusiv apă cu clor. Această prelucrare poate reduce semnificativ calitățile substanței, după cum confirmă inginerii care evaluează puritatea și câmpul energetic al acesteia.
Beneficiile sunt încapsulate în forma sa nealterată. Modificarea a ceea ce oferă natura poate modifica din neatenție esența sa inerentă, provocând mai mult rău decât beneficiu. Multe produse disponibile sunt sub formă de pudră, ceea ce înseamnă că conținutul natural de apă din Shilajit a fost eliminat. Astfel de modificări pot afecta semnificativ energia și caracteristicile inițiale ale substanței.
Rășina Zesto Shilajit este alegerea preferată, rămânând cel mai aproape de starea sa naturală și cu o concentrație mai mare de compuși benefici. Rășina noastră asigură o experiență Shilajit autentică, lipsită de ingrediente de prisos și se amestecă fără efort cu lichide. A opta pentru rășina noastră înseamnă accesul la potența completă, neschimbată a acestui superaliment.
Livrarea se face în 24 de ore de la plasarea comenzii prin firma de curierat Sameday sau la adresă.
Productivitate 100%. Shilajit ajută la echilibrarea minții și corpului, sporind totodată nivelul de energie.
Vitamine și minerale. Shilajit conține toți nutrienții necesari, 85 de oligoelemente printre care acid fulvic, acid humic, antioxidanți, aminoacizi și elemente bioactive pentru un boost de sănătate.
Funcție cognitivă. Zesto Shilajit susține memoria, îmbunătățește capacitatea de concentrare și viteza de procesare. De aceea este un supliment indispensabil pentru sănătatea cerebrală.
Mai multă rezistență. Sportivii, dar și cei pentru care mișcarea are un rol esențial se bucură de creșterea rezistenței la efort cu Shilajit. Recuperarea și creșterea puterii musculare sunt mult mai rapide.
Imunitate Extra. Mineralele și antioxidanții din rășina Shilajit contribuie activ la creșterea rezistenței organismului. Acesta își sporește imunitatea pentru a face față provocărilor infecțiilor și inflamațiilor.
Hill, Carol; Forti, Paolo (1997). Cave minerals of the world, Volume 2. Societatea Națională de Speologie. pp. 217-23. ISBN 978-1-879961-07-4.
Ahmed R. Al-Himaidi, Mohammed Umar (2013). "Utilizarea sigură a Salajeetului în timpul sarcinii șoarecilor femele". Journal of Biological Sciences. 3 (8): 681–684. doi:10.3923/jbs.2003.681.684.
Anna Aiello, Ernesto Fattorusso, Marialuisa Menna, Rocco Vitalone, Heinz C. Schröder, Werner E. G. Müller (septembrie 2010). "Medicina tradițională Mumijo: Fossil Deposits from Antarctica (Chemical Composition and Beneficial Bioactivity)". Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine. 2011: 738131. doi:10.1093/ecam/nen072. PMC 3139983 Accesibil gratuit. PMID 18996940.
ASh Shakirov Shakirov: Acțiune antimicrobiană a mumiyah-asilului în legătură cu unele microorganisme cauzatoare de puroi (rusesc) În: Materialele celei de-a doua conferințe științifice a tinerilor cercetători-fizicieni din Uzbekistan, pp. 127-128, Tashkent (1966).
ASh Shakirov: Tratamentul rănilor infectate de mumiyah. In the Experiment (în limba rusă). în Materialele Conferinței științifice practice a Institutului de pregătire avansată a medicilor din Tașkent, pp. 58-59, Tașkent (1966).
Benno R. Meyer-Hicken: Über die Herkunft der Mumia genannten Substanzen und ihre Anwendung als Heilmittel. Diss. Fachbereich Medizin, Universität Kiel 1978.
Bucci, Luke R (2000). "Selected herbals and human exercise performance". The American Journal of Clinical Nutrition (Jurnalul american de nutriție clinică). 72 (2 Suppl): 624S-36S. PMID 10919969.
Carl Reichert: Die Mumia nativa oder Muminahi, eine Art prähistorisch-antiseptisches Verbandmittel in Persien. In: Deutsches Archiv für Geschichte der Medicin u. medicinische Geographie 3, 1880; Neudruck Hildesheim und New York 1971; S. 140-145.
David Winston și Steven Maimes. Adaptogens: Herbs for Strength, Stamina, and Stress Relief, Healing Arts Press, 2007. ISBN 978-1-59477-158-3
Faruqi, S.H. 1997, Nature and Origin of Salajit, Hamdard Medicus, Vol XL, aprilie-iunie, paginile 21-30.
Frolova, L. N.; Kiseleva, T. L. (1996). "Chemical composition of mumijo and methods for determining its authenticity and quality (a review)". Pharmaceutical Chemistry Journal. 30 (8): 543–547. doi:10.1007/BF02334644.
Frolova, L. N.; Kiseleva, T. L.; Kolkhir, V. K.; Baginskaya, A. I.; Trumpe, T. E. (1998). "Proprietăți antitoxice ale extractului uscat standard de mumijo". Pharmaceutical Chemistry Journal. 32 (4): 197–199. doi:10.1007/BF02464208.
Gerhard Steinmüller: Perlen der russischen Medizin. 1. Auflg. Stadtdruckerei, Pawlograd, Ucraina 1993, S. 11-13.
Ghosal, S., B. Mukherjee și S. K. Bhattacharya. 1995. Ind. Journal of Indg. Med. 17(1): 1-11.
Ghosal, S.; Reddy, J. P.; Lal, V. K. (1976). "Shilajit I: Chemical constituents". Journal of Pharmaceutical Sciences. 65 (5): 772–3. doi:10.1002/jps.2600650545. PMID 932958.
Hill, Carol A.; Forti, Paolo (1997). Cave minerals of the world. 2 (ed. a 2-a). National Speleological Society. p. 223. ISBN 978-1-879961-07-4.
http://www.bgr.bund.de/DE/Themen/Sammlungen-Grundlagen/GG_Sammlungen/Objekt_Monat/1004_mumiyo.html
Igor Schepetkin, Andrei Khlebnikov, Byoung Se Kwon, Medicamente medicale din materia de humus: Accent pe mumijo [3]
Joshi, G. C., K. C. Tiwari, N. K. Pande și G. Pande. 1994. Bryophytes, sursa de origine a Shilajit - o nouă ipoteză. B.M.E.B.B.R. 15(1-4): 106-111.
Jürgen Bause: Gesundheit aus den Bergen Asiens. Wissenschaftsverlag Ulm, 2007, ISBN 978-3-9811471-0-0-0.
Kiseleva, T. L.; Frolova, L. N.; Baratova, L. A.; Baibakova, G. V.; Ksenofontov, A. L. (1998). "Study of the amino acid fraction of dry mumijo extract". Pharmaceutical Chemistry Journal. 32 (2): 103–108. doi:10.1007/BF02464176.
Kiseleva, T. L.; Frolova, L. N.; Baratova, L. A.; Ivanova, O. Yu.; Domnina, L. V.; Fetisova, E. K.; Pletyushkina, O. Yu. (1996). "Effect of mumijo on the morphology and directional migration of fibroblastoid and epithelial cells in vitro". Pharmaceutical Chemistry Journal. 30 (5): 337–338. doi:10.1007/BF02333977.
Kiseleva, T. L.; Frolova, L. N.; Baratova, L. A.; Yus'Kovich, A. K. (1996). "HPLC study of fatty-acid components of dry mumijo extract". Pharmaceutical Chemistry Journal. 30 (6): 421–423. doi:10.1007/BF02219332.
Kizaibek, Murat (2013). "Progrese în cercetare ale Tasmayi". Zhongguo Zhong Yao Za Zhi. 38 (3): 443–448. doi:10.4268/cjcmm20130331.
Lal, VK; Panday, KK; Kapoor, ML (1988). "LITERARY SUPPORT TO THE VEGETABLE ORIGIN OF SHILAJIT" (PDF). Știința antică a vieții,. 7: 145-8. PMC 3336633 Premieră accesibilă gratuit. PMID 22557605.
Robert Talbert - SHILAJIT - o monografie a materiei medicale - California College of Ayurveda "Shilajit", 2004
- Ghosal, J. Lal, Sushil Singh: Structura de bază a humusului de shilajit. Soil bio. biochem.Vol 23, No.7, 673-80 (1991).
- Ghosal, Reddy Lal, J.P. Shilajit I: Chemical Constituents J. pharm Sci., pp 772-773 (1976)
- Ghosal, S. Singh, R. Srivastava: Shilajit II: Bifenil-metaboliți din Trifolium repens. J.Chem. Research pp 196-197 (1988)
- Ghosal: Shilajit VII: Chimia shilajitului, un rasayan ayurvedic imunomodulator. Pure Appl. chem., Vol 62, Nr.7, pp 1285-1288 (1990)
Schepetkin, Igor; Khlebnikov, Andrei; Kwon, Byoung Se (2002). "Medicamente medicale din materia humusului: Focus on mumie". Drug Development Research. 57 (3): 140–159. doi:10.1002/ddr.10058.
Schepetkin, Igor; Khlebnikov, Andrei; Kwon, Byoung Se (2002). "Medicamente medicale din materia humusului: Focus on mumie". Drug Development Research. 57 (3): 140–159. doi:10.1002/ddr.10058.
Shamarpa Rinpoche: Sangye Menla, approche spirituelle de la médecine tibétaine. Traducere de Jérome Edou, 47 p.Ed. Dhagpo Kagyu-Ling Montignac (1982)
Shibnath Ghosal (ianuarie 2009). "Chemistry of shilajit, an immunomodulatory Ayurvedic rasayan". Pure and Applied Chemistry (Chimie pură și aplicată). 62 (7): 1285–1288. doi:10.1351/pac199062071285.
Mecanismul antioxidant - genoprotector al preparatului Mumijo-Vitas [2]
Wilson, Eugene; Rajamanickam, G. Victor; Dubey, G. Prasad; Klose, Petra; Musial, Frauke; Saha, F. Joyonto; Rampp, Thomas; Michalsen, Andreas; Dobos, Gustav J. (iunie 2011). "Review on shilajit used in traditional Indian medicine" (în engleză). Journal of Ethnopharmacology. 136 (1): 1–9. doi:10.1016/j.jep.2011.04.033. PMID 21530631.
Winston, David; Maimes, Steven (2007). "Shilajit". Adaptogens: Herbs for Strength, Stamina, and Stress Relief (în engleză). Inner Traditions / Bear & Company. pp. 201-204. ISBN 978-1-59477-969-5. Recuperat la 29 noiembrie 2010.
Wolfgang Windmann: Mumijo- Das schwarze Gold des Himalaja. Windpferd-Verlag, 2005, ISBN 978-3-89385-475-2.
Yarovaya, Sofiya Alekseevna - Preparate medicale pe bază de Mumijo [1]
Zahler, P; Karin, A (1998). "Originea componentelor floristice din Sălajit". Hamdard Medicus. 41 (2): 6-8.
Laur –
Fac sală de ceva ani și am încercat toate produsele tip testosteron booster. Niciun supliment nu a funcționat la fel de bine ca Shilajit. Îl iau de două săptămâni și deja simt cum mi-a crescut forța și nu mai obosesc așa repede. În afară de asta, mă trezesc cu o energie crescută. Recomand!
Judith Tatar –
Cu siguranță nu e cel mai plăcut gust, dar efectul e pe măsură! M-a ajutat să mă liniștesc seara, iar dacă îl consum dimineața, mă energizează fantastic. De când iau Shilajit, nu am mai răcit. 4 stele pentru gust.
Nicolae Marin –
Îl folosesc în cafeaua de dimineață și mă simt mult mai energizat. Recomand!
Rebeca Beraru –
Am început să iau Shilajit pentru a combate oboseala și pentru a rămâne concentrată la cursuri și muncă. De când îl iau, mă trezesc mult mai fresh și am energie toată ziua.
Robert –
Am încercat Shilajit pentru energie și concentrare. Lucrez în multinațională și am nevoie de concentrare pentru zile lungi de muncă. După doar câteva săptămâni, simt diferențe mari: am mai multă energie, dorm mai bine și mă pot concentra mai mult. Recomand!
Mihai –
Am simțit o îmbunătățire semnificativă în energie și forță încă din prima zi. Ca acest produs, nu am simțit niciodată o îmbunătățire atât de rapidă. Recomand cu drag!